Ets aquí: Construactiu»Empresa

Empresa

 

 

construactiu és una empresa jove creada al 2005 rere la unió de treballadors amb més de 16 anys d’experiència en el sector de la construcció.

Sóm contructors i  picapedrers.

La nostre gran especialitat és en el món del picapedrer, sent especialistes en l’ofici de treballar la pedra per la construcció.

El nostre propòsit era i continua sent avui dia, cobrir els serveis relacionats la construcció realitzant des de reformes de d’obra menor fins a la nova construcció.

Des de l’inici continuem treballant i formant-nos per oferir als nostres clients un tracte de qualitat i fent que cada treball sigui únic.

Oferim als nostres clients solucions incorporant les noves tecnologies i processos innovadors que fa que el client obtingui un construcció de qualitat, un tracte proper, i les millors solucions constructives adaptades a la seva necessitat.

A construactiu vetllem per la qualitat, serietat i eficiència que ens caracteritza.

 

 

La nostra empresa ofereix el següent:

# Atenció personalitzada al client.

# Informació clara i directa.

# Pressupostos detallats.

# El millor servei amb els preus més ajustats en relació qualitat-preu.

# Contracte d’obra clar on es regulen els drets i obligacions de les parts, així com els corresponents terminis d’execució.

# Assessorament al client per a l’elecció de materials i acabats, així com en totes aquelles qüestions rellevants de l’obra.

# Exhaustiu control i coordinació de l’obra, a nivell tècnic i econòmic.